Lady Gaga zonder make-up in Harper’s Bazaar


AMSTERDAM - Stijlicoon Lady Gaga siert bijna make-uploos de cover van het oktobernummer Harper’s Bazaar.

Foto:  Wenn.com
De cover van Harper's Bazaar laat een bijna onherkenbare Gaga zien. Het magazine omschrijft de reportage als ‘bijna naakt’ met slechts gebleekte wenkbrauwen, parelmoer oogschaduw en enkel gezichtspoeder. “Of ik nu veel of weinig make-up draag, ik blijf altijd dezelfde persoon van binnen”, aldus Gaga in Harper’s Bazaar.

Realiteit
Het is geen geheim dat Gaga zich graag hult in kleding van ontwerpers als Thierry Mugler en Alexander McQueen. “Maar ik draag ook veel jonge ontwerpers”, legt ze uit in het interview. In de videoclip voor het nummer You and I draagt ze een speciaal voor haar ontworpen jurk van ontwerper Hussein Chalayan.

Ook de Nederlandse ontwerper Jan Taminiau is met een van zijn jurken te zien in haar videoclip. Gaga ziet met deze reportage geen verschil met haar theatrale kant. “Ik zie deze foto’s niet als ‘natuurlijk’. Alles is in scène gezet om het zo natuurlijk mogelijk te laten lijken. Het is een illusie van de werkelijkheid”, aldus het mode-icoon.

De fotoreportage is binnenkort te zien in een modefilm, in samenwerking met fotografenduo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin.

Bron: nu.nl