Handgemaakte zilveren zomerse ringHandgemaakte zilveren ring

Nieuw seizoen, nieuwe sieraden!

Met het voorjaar dat staat te springen is het weer tijd voor een nieuwe garderobe en nieuwe sieraden! Na seizoenen met veel spetterende colorblocking kleuren is ingetogenheid nu in opkomst. Op de zomercatwalks zie je dan ook veel witte, zwarte, grijze en naturel tinten gemaakt van mooie stoffen met minimalistische vormen.

Zomerse ring om blij van te worden!

Als mooie eyecatcher bij al die ingetogenheid, leek een handgemaakte zilveren ring met (lievelingskleur!) bleekblauwe chalcedoon me een mooie aanwinst voor mijn ringenverzameling  Elsbeth Baarslag van L*sieraden ontwierp hem en voegde spannende details toe. De gladgeslepen, bleekblauwe centerpiece is omlijst met een parelrandje. En onzichtbaar van buiten zijn aan de binnenkant vier kleine saffieren gezet. Tot slot is de kast gemaakt van geruwd zilver afgewisseld met gladde zilveren delen. Als je daar niet vrolijk van wordt!

Unieke en handgemaakte gouden en zilveren sieraden met edelstenen

Elsbeth Baarslag van L*sieraden heeft een groot assortiment juwelen, maar is echt gespecialiseerd in ringen en trouwringen. Een andere kenmerkende eigenschap is de kleur van de edelstenen die ze gebruikt. Saffier, amethist, citrien, rookkwarts, rozekwarts en diamant: het kan allemaal. Daarnaast hebben alle sieraden als kenmerk dat ze handgemaakt zijn en uniek: er is geen ring of oorbel hetzelfde. Niets is tenslotte leuker dan te weten dat jouw (trouw)ring of hanger de enige in de wijde omtrek is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten