EERSTE FOTO VAN VERSACE-COLLECTIE VOOR H&M UITGELEKT


Hoewel het nog even duurt voor het in de winkels hangt, is het eerste beeld van de collectie die Donatella Versace voor H&M heeft ontworpen, uitgelekt. In juni maakte modeketen H&M bekend dat de volgende designersamenwerking met Versace is. De collectie, bestaande uit kleding en interieurproducten, is vanaf 17 november verkrijgbaar.
Ontwerpster Donatella Versace
H&M kondigde eerder aan dat de collectie 'feestelijk' wordt en 'perfect voor het aankomende partyseizoen.' Model Abbey Lee Kershaw draagt op de foto een jurk met Japanse print en bijpassende legging, de gouden accessoires zijn typische Versace-items. Het belooft een kleurrijke collectie te worden, met drukke prints die typerend zijn voor Versace.

Interieur

Het model liep al eerder mee in Versace-shows, maar is nu ook te zien in het lookbook (een overzicht van de collectie). Naast een collectie kleding en accessoires verschijnen er ontwerpen voor mannen. Ook heeft Donatella Versace een collectie interieurproducten ontworpen. Het is voor het eerst dat een gastontwerper dat voor H&M doet.
H&M werkte eerder samen met ontwerpers als Viktor & RolfKarl Lagerfeld en Stella McCartney. De collecties zijn zeer gewild en binnen korte tijd uitverkocht. 17 november verschijnt de collectie van Versace, die in 300 geselecteerde winkels te koop zal zijn. Daarnaast komt er een pre-voorjaarscollectie uit, die vanaf 19 januari 2012 in de winkels ligt.